неделя, 23 януари 2011 г.

H5080 и H5085 Vivitek

H5080 и H5085 Vivitek Сменяеми лещи и функция обектив смяна (наречена обектив смяна), за идеално качество на изображението при различни условия на жилища (включително и голям набор от разстояние от прожекционния екран). H5080 има яркост от 1600 лумена ANSI и 25,000:1 контраст и H5085 1800 ANSI лумена и съответно 35.000:1. И двата модела предлагат ISF калибриране, с 3 входа HDMI и нивото шума на вентилатора само 27 db в режим ECO.

И двете проектори са перфектни продукти за взискателни потребители. Те предлагат не само отлично качество на картината, но също така и различни решения за улесняване на монтажа и експлоатацията. Функцията обектив смяна (наречена обектив Shift) работят в две измерения (вертикално и хоризонтално), която дава възможност за правилното изображение геометрия.

Vivitek H508x прожектори са оборудвани с две 12V спусъка, предоставяне на възможност разработването на автоматично управление на екрана и / или засенчва на стая (напускане на щори) към момента на включване на проектора. При изключване на проектора екрана е подвижна и щори повдигнати. Това решение е изключително удобно, когато прожекционна зала се използва и за различни други цели.

При инсталиране на проектора е често неудобно да се получи съответната размера на изображението на мястото, където искате да го инсталирате - в случай на проектори H508x е много по-лесно, тъй като потребителят може да избира от три лещи: krótkoogniskowy (VL903G), стандартен (VL901G) и на дълги разстояния (VL905G .) Първата дава възможност за максималния размер на изображение от близко разстояние (по-малко от 2 м), а вторият дава възможност на изображението, за да получите максимално разстояние от 3-4 м, а трети с разстояние от 5-7.5 м, което е в края на залата или от прогнозния щанд на кино .

Калибриране ISF (Imaging Science Foundation) е точна настройка на различни параметри на изображението (например насищане на всеки цвят компонент, нивото на бяло и черно), така че изображението на екрана да съответства на оригинала. Калибрирането се извършва в рамките на инсталацията в целевите условия проектор проекция, за всеки от отделните източници вход (DVD, BluRay, компютър и т.н.). Процесът се извършва от професионалист ISF сертифициран и подходящи средства за измерване.