четвъртък, 13 януари 2011 г.

Как да се скрие кабели за телевизор

Как да се скрие кабели за телевизор TV, DVD плейър, сателитен приемник, домашно кино, кула говорител ... И всичко метра, свързан с кабели, които грозен заплитане в кабинета. Най-добрият начин на проблема с заплетени кабели за телевизия е безжична технология за пренос на данни, която ви позволява да се елиминира напълно от кабели. Въпреки това, поради високата цена на наличните устройства не е решение за всички, с изключение на една и съща технология HD е все още в етап на развитие. Ето защо е необходимо да се намери друго решение.

Един прост начин е да използвате лентата на маскиране. За да купите специални тръби (в различни цветове и размери), които лесно се наведе на формата им е дал. Ленти и ленти позволи малко оправи бъркотията - се вижда, но не толкова обезобразяване като кабели висящи губят.

Правилно дизайнерско обзавеждане позволи напълно да премахне проблема - например, телевизор кът построена с помощта на Muunto. Специална услуга панел ви позволява да създадете перфектно плоска повърхност, която обхваща цялата стена, която - благодарение на водачи - може да се постави например телевизор и говорители. Празното пространство в панела (около 10 см дълбочина) са всички кабели и по този начин остават извън полезрението. Това решение позволява изрично неусложнена нови кабели или да ги замени. Кръвонасядане на долния шкафове, които са предназначени за прикриване на други аудио-визуално оборудване са изработени от специален материал, преминаващи през инфрачервен лъч. Това позволява комуникация с устройството не е засегната. Ефектът е наистина интересно - изглежда атрактивен и модерен.