събота, 8 януари 2011 г.

Хрупкави Закуска

Хрупкави Закуска Вкусната Хлябът е неизменна част от закуската. Ястието сутрин ще бъде уникален, като хляб леко препечени będzie. Ароматизирани царевичен хляб или свеж хляб тостери късно парижки гарантира, Gorenje. Закуска, подготвени с помощта на модели, T 900 и T 900 B ще бъде добро начало на деня.

Просто поставете на хляб в продължение на няколко минути, за да настроите устройството и времето за готвене да се насладят на момента на вкусната си вкус. Светлината Браунинг хляб, може да получи печене на по-ниските степени (1-2). Ако ви харесва препечен хляб е по-трудно да се определи тостер на 5, 6 или 7 степен. За да включите тостера, натиснете лоста към дъното. В миг на око, като устройството готови да го направите, вкусни препечени филийки и тостер ще се изключи автоматично. Хлябът може да се сваля чрез натискане на бутона STOP в горната част на устройството.

В допълнение към степента на електронни тостери контрол przyrumienienia са оборудвани с функция за отопление и размразяване хляб. Освен това, поради изключително дълбоки джобове и широки, можем да се подготвим тост в различни размери.
Модел Т 900 и Т 900 Б изключително лесни за почистване. Трохи хляб, останали от печене да се съберат на специална тава, която се намира в долната част на устройството. Само една стъпка отстранени от тостер тава и го празен. Почистете корпуса с влажна кърпа и оборудване ще изглежда като нов.