събота, 8 януари 2011 г.

Печене на скара целогодишно

Печене на скара целогодишно Обича семейството, лятно барбекю. С електрически грилове и TG TG 1500 B 2300 Gorenje B аромати на лятото ще ни придружава през цялата година.

Важно предимство на TG 1500 и TG 2300 B, B е, че можете да ги използвате почти навсякъде, независимо от метеорологичните условия. Освен това, храна, приготвена на скара са здравословни и вкусни, и най-вече, по-хранителни ястия от тигана.

С помощта на устройства TG 1500 TG 2300 Б и Б да се подготвят вкусни ястия от месо, риба или зеленчуци. С яденето не изсъхне и да останат сочни отвътре трябва да се сменят от време на време. И двата модела са оборудвани с нагънат плочата, която е много подходяща за приготвяне на месо и птици. Скара TG 2300 Б е голяма повърхност за готвене, температурата пет градуса и равнинната част на нагревателна плоча, на която не е проблем за приготвяне на риба, яйца, шунка, гъби или домати. Тази част от подгряващата плоча може да се използва за поддържане на топлина приготвени ястия. Малки частици от месо или зеленчуци може да готви на скара TG 1500 Б, която има три нива на управление на мощността.