понеделник, 17 януари 2011 г.

Миялна машина Ardo DWI 14 LY Easy Touch линия

Миялна машина Ardo DWI 14 LY Easy Touch линия Миялна машина Ardo DWI 14 LY се отличава с модерен интериор, така че да дава възможност за гъвкавост при натоварване. Модулна конструкция ви позволява да поставите в коша в съдомиялна машина ястия с различни форми. Производителят е приложила решение за регулиране на височината на горната кошница, така че е възможно дори да се мият много високи чаши за шампанско. Прилагане на нови релси прави кошници се движат безпроблемно, а поставяне и премахване на кръвта е още по-лесно.

Най-важните програми на устройството включват:

  • Бърз Wash - пране за леко замърсени съдове. Отнема само 30 минути.
  • DAILY AAA програма - специална серия, предназначени за всекидневна употреба - оптимизира за миене и сушене на чинии. Това дава възможност за максимална икономия на енергия, и по този начин - парите.
  • TURBO А - Програмата е създадена за най-нетърпеливите потребители. Измийте мръсни чинии още 59 минути в клас "А" измиване
  • CRYSTAL програма - програма, предназначена специално за безопасно почистване деликатни очила и ястия.
  • ХИГИЕННИ програма - цикъл от висока температура, идеален за поддръжка на хигиената на съдовете, като отбиване

Миялна машина DWI LY 14 е оборудван с LCD мултифункционален дисплей. Устройството позволява натоварване до четиринадесет място настройки, което го прави идеален за големи семейства. Тя също е в горната тройна ААА клас се грижи за нашето портфолио и качеството на измиване. Моделът има система за Acqua Спри и PEX маркуч. Комбинацията от тези две решения гарантира максимална безопасност, дори когато устройството е изключено.