сряда, 19 май 2010 г.

Контрол на XXI век

Контрол на XXI век

Много от нас предпочитат да регулирате температурата при готвене с класически бутони. Благодарение на discControl, Siemens преместени тази концепция в двадесет и първи век. Гладка магнитни дискове ви позволяват да контролирате керамична чиния като най-добър стерео системи: само леко докосване и върти във всички посоки, за да изберете температура за отопление.

Избраният запис настройка показва малко щракване. discControl ни дава усещане за пълен контрол над процеса на готвене: същите като при традиционния контрол копче, но от сега нататък как удобно! Siemens е въвела решение и за двете CD-та discControl индукция и конвенционалното отопление.

discControl четири черни дискове на широк контекст метални пластини на контролния панел. Всеки диск контрол на котлон. Дискът може да работи свободно на върха или чрез потупване на страната.

Изключително едно теглене устройство

Благодарение на вградения в компактдиск магнит става по-лесно не само за контрол на плаката, но и на почистване и поддръжка на сигурността. Неизползваните дискове можете просто да премахнете от контролния панел, който ще ви помогне да охраняем двете групи от деца и почистване. Без страх, след основаването на шофиране обратно помни предишните настройки и се връща на предварително зададени позиции. Така че можете спокойно да повиши температурата на готвене.