вторник, 18 май 2010 г.

Muzzio MonsterHD

Muzzio MonsterHD

Muzzio MonsterHD ново качество в flashPMP пазарен сегмент. Това е един от първите играчи, които подкрепя, наред с другото, AVI и RMVB видео без конвертиране на качеството на 720p, със субтитри във формат SRT. Като допълва своята цялост е един TV-Out функцията и в качеството на 720p.

Голям, ярък LCD дисплей 4 "ви дава възможност да се ползват не филми, само по телевизията, но и директно от играча по време на пътуване или скучни лекции. С вграден високоговорител, можете да гледате видео в рамките на няколко души.

Играчът също така има вграден FM предавател, който може да предава на всеки FM честота. Това ни позволява да предава музика към колата радио на радио-или на парти с приятели. Любимата си музика, винаги ще бъда с вас и можете да го споделят с другите.

Muzzio MonsterHD също черта разглеждане на снимки, радио, диктофон и файлове TXT дисплей. Всеки от описаните функции може да се възпроизвежда безжично, благодарение на включените дистанционно управление. Не е необходимо да се премине от мястото, за да изберете друга, за да гледате видео и слушат за изменение на текущата песен. Една малка, безжично дистанционно управление ще направи от разстояние.

Заедно с Muzzio MonsterHD намерите някои от най-добрите вид слушалки бълхи на пазара - Веди SRS-300 и USB кабел, TV-Out, почистване кърпа, врата каишка и дистанционно управление.