вторник, 18 май 2010 г.

Beko Съдомиялни машини сред най-надеждни продукти във Великобритания

Beko Съдомиялни машини сред най-надеждни продукти във Великобритания

Както показва изследване, проведено от най-престижните британски списание на потребителите "Кой", на международна марка BEKO Arçelik компания, се е намирало сред водещите производители на оборудване Уреди - Електроника .

След успешно всички тестове за надеждност, Beko модели са представени заедно с други миялни машини на уеб сайта на сп. "Кой". В това проучване, Beko миялни машини бяха на върха на списъка с устройства с най-висока степен на надеждност. Този показател отчита анализ, извършен ремонт и на процента щети, възникнала в Домакински уреди, които не са по-стари от шест години. От гледна точка на надеждност Beko съдомиялна преодолеят много от другите конкурентни марки. Beko Други продукти са в челните редици на надеждността ранглиста. Те са пералня, хладилник, фризер, включително модели за дълбоко замразяване, и микровълнови печки.

Фактът, че BEKO миялни машини са сред най-добрите и надеждни продукти, е допълнително значение, тъй като 2010 година е бил открит в Англия една година съдомиялната машина. Надеждността е един от най-отличителните черти на BEKO. Потребителите списание "Кой" помага на потребителите да вземат информирани покупки и да изберете подходящата марка. Повече от 50 години в Обединеното кралство поддържа, независима и обективна позиция в писмо до потребителя. Неговата редакционния екип провежда сравнителни тестове домакински продукти от различни марки и категории, като целта оценки и илюстрирани да са безпристрастни коментари.