сряда, 19 май 2010 г.

Vitacuisine чревоугодник - за любителите на здравословни десерти

Vitacuisine чревоугодник - за любителите на здравословни десерти Подходящо балансирана и добре приготвена храна е в основата на здравословния начин на живот. С идването на пролетта по рафтовете има пресни плодове и зеленчуци.

Vitacuisine чревоугодник е обогатен с няколко функционални решения. Една от новините е придружена от стъклени чаши, които лесно могат да подготвят една вкусна мусове, десерти и др.

Витамин + функция ви позволява да запазят ценните витамини и микроелементи в готови ястия. Устройството е от неръждаема стомана, кошници, така че, когато готвите ястия са напълно отделени, и техните аромати и вкусове не се смесват. Уникалната двустранен тава позволява както на свиване в сос, и пара за приготвяне на храни. Това предоставя уникална възможност да създадат съвместна вечеря.

Готвенето на пара е прост и ефективен начин за вкусна и здравословна храна. Без използването на сол и мазнини, приготвени ястия запазват основните витамини и минерали, всички хранителни запазват хранителните вещества и елементи. В допълнение, паровара ви позволява да спестите време и подправки дневно меню.