сряда, 19 май 2010 г.

Обявява млн. Moov V780 премиера модел, носители на награда за дизайн IF 2010

Обявява млн. Moov V780 премиера модел, носители на награда за дизайн IF 2010 Помощ при изпълнението на възстановяване на разходите от основната функция на всяко устройство за навигация. Начинът, по който новият продукт е предназначен млн. е вид повратна точка в дизайна на мобилни устройства, така че да се ориентирате не само става основна функция, но също така и израз на начина на живот. По този начин млн. Превод духа на функциите на устройството дизайн.

Свързване чрез
В бързо развиващия се свят, е добре да се свържем със семейството и приятелите, както и в офиса. Moov V780 дава на потребителите инструменти за комуникация навсякъде, независимо от текущото място на пребиваване. Възможност за сърфиране в интернет и поведение безжични комуникации чрез интернет, с 3G, WiMAX, Moov V780 ви дава свободата да общуват.

Забавления с
Независимо дали отивате на почивка или начин за преодоляване на ежедневната работа, Moov V780 има за цел да предоставят на потребителите най-доброто изживяване. Вграден цифров ТВ тунер ви позволява да гледате телевизия, докато високо качество на изобразяване и говорители да помогнат на потребителите да се потопите в красотата на снимки и филми и музика. V780 връзка с правилното TV ви позволява да гледате висока дефиниция филми и клипове на едно още по-голям екран.

Навигация чрез
Потребителите да намерят полезна (POI), не трябва да достигне за една карта или се свържете с интернет. Интуитивен и интелигентни функции за търсене точки на интерес (POI) Духът е всичко, което трябва да постигне целта.