неделя, 21 март 2010 г.

Перална машина по-добре от най-добрите

Перална машина по-добре от най-добрите Тъй като проучванията показват, Bosch перални машини, потребителите търсят за дълъг живот, перфектна за пране, консумират много малко енергия и вода, широк, лесен за употреба и по възможност да работи като тихо е възможно.

Като се има предвид тези становища Бош постоянно разработване на нови технологични решения.

Новият двигател EcoSilence диск има за цел да осигури висока производителност и дълъг живот. Brushless задвижваща система е особено силна, позволява на много цикли на центрофугиране, и неговата употреба подобрява ефективността на измиване процес. Всички тестове води до отлични резултати устройство на пари, и на потреблението на енергия е намаляло с 30% под най-добрата енергийна ефективност клас А.

Двигателят в новия Бош перални машини, не е без причина призова EcoSilence диск. Нивото на шум около 52db е сравнима с инцидент извън прозореца на пролетния дъжд, и по този начин не се намесва приятно домакинство. Е от решаващо значение мотора звучи лишена от триене. Неговата роля като добра шумоизолация на двигателя и шасито измиване самата машина. Специалният релеф страни значително ще намаляват вибрациите при центрофугиране-нататъшно намаляване на нивата на шума.

Перална машина Bosch EcoSilence предлага нещо друго - VarioPerfect функция. Благодаря на всички, може да изпере дрехите като най-удобния за него: много бързо или много пестеливо. Ако ти пука за времето, позволяват SpeedPerfect, ако искате да съхраните енергията и околната среда, използването EcoPerfect. Сега не е нужно да се избира между рентабилни пералня и бързо - може да са ги и двете едновременно!