неделя, 21 март 2010 г.

Технология квадрат

Технология квадрат Bosch представя първия в света робот с предястие дом за рязане на кубчета Profi Kubixx.

Cube е един куб състоящ се от шест равни по размер страни - поне на теория. Но на практика? На практика, аз се интересуват от проблемите с получаването на глезена на същия обем от зеленчуци, картофи, плодове, сирене или шунка. Това е не само изисква много тежък труд, но и "добро око". Предполагам, че просто минават тази задача на експерта: компактен робот kuchennemu Kubixx MCM5529 Bosch Profi, с участието на първия в света и единствен по рода модула към нарязани на кубчета Cube Кътър.

Bruschetta с домати, зеленчукова салата, супи и яхнии гурме със зеленчуци и нарязан на кубчета - една добра задача за един робот Bosch Profi Kubixx. От сега нататък той ще поеме труден нарязване пресни съставки - домати, яйца, краставици, картофи и много други. Snap Cube Кътър pokroi всичко само за няколко секунди на кубчета с еднакъв размер. Робот мощност от 800 W umożliwia като рязане с два градуса и една степен пулс.

Един за всичко: робот Profi Kubix

Разбира се, Profi Kubixx попълва всички други задачи, компактно процесор храна. Оборудван с пълен набор от модули модули и краища, за лесно изпълнение на дейности като: месене на тесто, трамбовъчни на протеин и сметана, смесване, смилане, рязане или триене на чипове.

Интуитивен и лесен за употреба, едно важно предимство на робота Profi Kubixx. Всички продукти могат да бъдат обменяни в едно движение и измиване на ръцете в съдомиялна машина. За да почистите модула Cube Кътър, на робота е снабден със специален елемент, който освобождава модула от останалите нарязани продукти. И така, просто свържете робот на настоящите и глезена готов!