неделя, 21 март 2010 г.

Микровълнова в дълбока черна

Микровълнова в дълбока черна Благодарение на нея само за няколко минути, за да приготвите вкусни ястия. Изключително полезен и винаги готови да помогнат - това е най-новата микровълнова GM 23 ORA-ITO Gorenje марка, която съчетава високи технологии, простота и уникален дизайн зад благородни черно.

Микровълнова е много важна част от оборудване, което не може да се провали в модерната кухня.

Той е незаменим оборудване, на първо място за заети и заети, за които всеки един момент от значение, и за родителите, които искат бързо и лесно да подготвя храна за децата си. Ако нямате време да се готвят системно е идеалното решение Микровълнова GM ORA-ITO 23. Последният модел допълва Gorenje на дома, минималистичен линии на черна техника, Ora-Ito, за определяне на новите тенденции в света на домакински уреди. Подписано от името на известния френски дизайнер Ито Morabito устройството е не само изключително функционални, но и украшение на нашето обслужване.

Микровълнова 23 ORA-ITO ГМО за разлика от традиционните газови или електрически печки много по-бързо нагрява храната. Тя също има много повече функции. Например, бързо нагряване е особено полезно, когато се върнете от работа, когато искаме в няколко кратки моменти нагрява предварително подготвения тигел. Просто трябва да се сложи храна на устройство и включване на съответния бутон. С помощта на различни варианти, например, ние можем да готвя пресни или замразени зеленчуци. От лесни за готвене по прост начин, можете да се подготвите вкусна, лека и хранително-богати ястия без варене във вода. Използването микровълнова GM 23 ORA-ITO извадени от фризера месо, плодове или готови ястия могат да размразяват само за няколко минути, вместо за няколко часа, както се прави по традиционния начин. Само настройка на програмата за автоматично размразяване, и след известно време получи желания ефект.

Последната марка Gorenje Микровълнови също разполага с барбекю, уверете се, че zarumienimy или podpieczemy подготвения тигел. С този идеалното решение за бързо przyrządzimy вкусна за готвене или препечен сирене. Последният модел на микровълнови компания Gorenje прилагат икономически най-ефективната форма на скара - кварц. Той е поставен под горната повърхност на кухина под формата на две дълги тръби кварц. Един допълнителен метод на отопление в модела GM 23 ORA-ITO да работят заедно и скара микровълни. Това споразумение позволява едновременно отопление и посрамиха бързо приготвени храни.