четвъртък, 25 март 2010 г.

МИЯЛНО сграда

МИЯЛНО сграда И накрая, имате избор: новопостроен модулни миялна машина Siemens speedMatic позволяват безпрецедентна гъвкавост при планиране на кухнята, в зависимост от удобство и вкус.

Това е особено важно за малките кухня. Siemens изобретил първия съдомиялната машина в света, които могат да бъдат инсталирани свободно и в двете сгради, без стандартни кухненски шкафове и в цокъл или висящи в колоната на удобна височина на ръцете. С компактните си размери (височина от само 45 или 60 см) ви позволява да спестите ценно пространство в кухнята.

Тези миялни машини са пробив - да имат повече възможности за изграждане на кухня от всякога. Изключително размер на оборудването, в размер на 45 или 60 см, дизайнери дава гъвкавост при планиране за всяка кухня мечти. Със своите размери са идеално пригодени за малки апартаменти. Също така хармонизира напълно с останалите компактни оборудване строителство на "Сименс". В близост до печка или кафе машина, всички фронтове, тела и сливания винаги остава един красив стил.

Простотата на дизайна

До този момент, така необходими за естетиката на сградите миялна машина, без да влача на мебели не е възможно. В момента, той въплъщава идеята за модулни сгради, миялни машини и "Сименс". Сега, те могат да се монтират дори и в висящи шкафове и островите. Миялна машина може да се инсталира на височина над ръцете си, което има много предимства: дава възможност за товарене и разтоварване на оборудване в удобен начин, без изкривявания.

Обем и енергийно-ефективни

По-малък размер не бива да глупак никого новите миялна машина speedMatic модулни сгради са изненадващо обемен. Така например, с устройство, с височина 60 cm е система за сгъване кошници, което позволява настаняването на осем вида ястия, което прави общо 88 парчета от съдове и прибори за хранене. От друга страна, миялна машина височина 45 cm е един от най-ефективно оборудване в своя клас, използва само 0,74 киловатчаса електроенергия и 8,5 литра вода. ААА Класът на енергийна ефективност и да се гарантира най-добро измиване и подсушаване.