сряда, 6 януари 2010 г.

SANYO PLC-звездни събития XF1000

SANYO PLC-звездни събития XF1000 АД-XF1000 нов проектор XGA (1024 х 768) за професионална употреба за големи събития.

АД-XF1000 Моделът е снабден със система от две лампи, позволяващи 12,000 ANSI лумена яркост, и по този начин по-висока, отколкото се характеризира неговия предшественик (модел XF71). В новата си проектори Sanyo използва високо неорганични LCD панели, които да позволят невероятно последователна, висок контраст и ясно изображение.

АД-XF1000 да използвате някоя от десетте сменяеми обективи, включително широк ъгъл, стандартни и телефото. Механични затвора може напълно да блокират греда на светлината, която идва от обектива.

Можете да си купите карта по избор Warp & смесване. Тя позволява на проекцията на извити повърхности (например сферична), както и възможността да се създават т.нар. стени, голям екран на изображението или използване на множество прожектори, свързани в паралел.

Подпомага поддържането на проектор с вграден касетофон 10 се изменя автоматично филтри, което ще е достатъчно за 11 000 часа. Увеличение, Фокус и движение на обектива хоризонтално и вертикално (хоризонтален вертикален & леща смяна) са направени с помощта на дистанционно управление.

Проектант АД-XF1000 може да бъде инсталиран във всяка позиция, пълното 360 градуса. Независимо от ъгъл, устройството осигурява отлично качество на изображението и висока точност проекция.