сряда, 6 януари 2010 г.

3 нови хладилници и фризери Sharp

3 нови хладилници и фризери Sharp Черта, почти традиционно използвани в хладилник и фризер, че производителят е оптималното използване на пространството във вътрешността на устройството. Всеки един от новите модели на хладилни фризери Sharp, SJ-300S, SJ и SJ-340S-420S, може да се похвали на иновативни полезни функции.

Те са оборудвани с в:

* Миризма абсорбер AG + Нано, направени със сребърни наночастици, която гарантира, че всеки продукт в рамките на устройството е свободна от миризми от други храни;
* Охладителна система Multi-Air Flow-равномерно преразпределение на sprawiający въздух и по този начин, че има хладилник в същата температура;
* No Frost Cooling System осигурява автоматично размразяване.

Оптимално ниво на използване на вътрешна повърхност е възможно благодарение на серия от специално разположени контейнери и решения. Използвани, наред с другото, ръководства, за да даде възможност за регулиране на разстоянието между рафтовете, специален контейнер за пресни храни със заключващ се капак на контейнер за плодове и зеленчуци и кубчета лед. Етажерки, изработени от закалено стъкло. Фризери поставя в горната част на оборудването.

Всеки един от новите ХБН е в клас А, енергия, и като такава следва, се характеризира с много ниска консумация на енергия.