четвъртък, 28 януари 2010 г.

Ретро охлаждане в три сцени

Ретро охлаждане в три сцени

Нов хладилник със събирането Ретро в удебелен шрифт, живи цветове в трите отделни сцени: Chic, реколта, и Фънки. Gorenje Ретро е линията, чийто дизайн е базиран на стила на обзавеждане от петдесетте и шестдесетте години на миналия век. Хладилници се отличават с деликатен, obłymi фигури, оригинални, масивни дръжки и разнообразие от цветове.

Ретро колекция е богата палитра от освежителен светло зелен, сочен портокал и малини розово с чувствен бордо, сребро, скъпоценни и наситено черно до цвета на тъмен шоколад, кафе с мляко и фини слонова кост. Gorenje Последната колекция несъмнено ще падне до вкуса на тези, които искат да покаже своята индивидуалност и усещане за добър вкус.

Нова колекция Gorenje Ретро хладилници компания за отбелязване на 10-ия -годишнината от старта на първия хладилник с фризер с стара линия таймер, който стана хит на пазара за пробив в съвременния дизайн. Поради тази хладилник се ползват огромна популярност, Gorenje е решила да разшири палитрата от изтъкване три версии: Chic, реколта, Фънки.

Перфектно елегантност - Gorenje Retro Chic

Клиентите ценят класически и съвременен минимализъм с добавянето на дома финала ще бъдат удивени от красотата на Chic. Колекцията включва хладилник в три цвята: Бордо, сребро, черно. Бургундия модел дава вътрешността на топлина и чувственост, хладилник в сребърен цвят е ценна част на кухненско оборудване и хладилник и фризер в дълбок черен цвят създава тайнствена настроението на стаята и да му дадете елегантност.

Всички версии Chic цвят на хладилниците се предлага в три модела: един хладилник и фризер-врати фризер отдолу, хладилник и фризер, врати с фризер на върха, и хладилник с фризер Перална дейността.

Романтика естествеността - Gorenje Реколта

Brave индивидуалисти, които не се страхуват да направят стария стил с модерен интериор ще оценят хладилник в поредица от реколта. Събирането ще зарадва по-специално истински романтици, които обичат естествени цветове. Хладилник-фризер Gorenje реколта се предлага в три престижни нюанси: черен шоколад, Царски Кафе, шампанско. Спокойно, топли цветове доведе до вътрешността на мир, хармония и ще се отпуснете с чаша горещо кафе.

Реколта линия предлага два вида хладилници: две врати хладилник и фризер с фризер в долната част и с две врати хладилник и фризер с фризер отгоре.

Захранващата оптимизъм - Gorenje Ретро Фънки

С оглед на пълна мощност, неправилно optymistach, които обичат да живеят живота си на най-голяма, Фънки линия е създадена. Single-хладилник с фризер вътрешния тонизиращи интензивни цветове, които осветяват стаята: пресни зелени модел, зеленикаво, малина Pink Pink сладко и освежаващо Портокал сочен портокал. Красотата си ще омагьосат всеки, който иска да се доведе до дома си щипка екстравагантност, свобода и фантазия. Допълнение на изключителни дизайн на вратите хладилник дръжки са оригинални, предлага в две версии, винаги на мода, и хром-цветни декоративни елементи.