сряда, 6 януари 2010 г.

Започнете деня миришещи хляб

Започнете деня миришещи хляб Хлябът е съществен елемент от ежедневния хранителен режим. Богати на въглехидрати осигурява орган с необходимата енергия, необходима за да се възползват в пълна сила да започнете деня. Варени себе си с хранителни съставки, не съдържа вредни добавки. Франзела и Ко, е предложен за хора, които ценят доброто, традиционен вкус, но също така и в съзнание за здравословно хранене.

Последният модел се отличава с модерен дизайн, жилищни Хлябът е изработен от неръждаема стомана. Франзела и Ко "са дори повече възможности за различни сладкиши. Тя е предназначена за печене на хляб, рула, франзели, кроасани и дори grissini пръчки. Той е оборудван със специална стойка и два вида foremek хлебни и аксесоари - нож и четка.

Тя е колкото 19 програми, включително и пече хляб без глутен и без сол. Значението на хляба може да се настрои на 750, 1000 и 1500 грама. Можете да настроите препичане на кожата, за тези, които ни подхожда най-добре. Аматьори топла пита сутринта, ще оценят забавена функция на проекта, който ви позволява да програмирате време да започнете да печене, така че свеж и топъл хляб е готова само за закуска. Хлябът е с мощност от 1650 W.