сряда, 25 август 2010 г.

Водоустойчив MP3 плеър за активно

Водоустойчив MP3 плеър за активно MP3 плейър за спортисти трябва да бъдат устойчиви на механични повреди, и да имат удобни слушалки, които не попадат в ушите след първата скача. Най-доброто оборудване, от което може да доведе до басейна!

Пазарът обаче, се появява все повече и повече устройства, съобразени с изискванията на активния начин на живот. Една такава техника е MP3 плейър на делфините.

Корпусът е направен от устойчив алуминий, и батерия с вграден плеър е компактен, затворена структура. Впечатлен от размерите на делфините: 6 см х 2 см 2 см, теглото - 25 грама! Устройството, в зависимост от версията, може да има два или четири гигабайта капацитет за съхранение.

Делфин на най-голямото предимство е неговата Общо устойчивост на вода. Това позволява на потребителите да се далеч една тренировка или се отпуснете във водата слушане на любимата си музика или audiobook.

Във всеки определя ключова роля на музиката телефони. Тези, използвани в плейъра гаранция Doplhin не само водоустойчива, но и лекота на употреба, дори при висока скорост, резки движения. Стабилност на мобилни телефони са били постигнати чрез използване на дълги вложки силикон, че напълно годни до ухото си, което да се осигури високо ниво на комфорт както по време на фитнес и кардио обучение.