сряда, 30 юни 2010 г.

Bosch продължава да тенденции

Bosch продължава да тенденции Bosch добавя още една глава в историята на този успех: ColorGlass линия в нов дизайн. Особено внимание заслужава е уникална комбинация от неръждаема стомана под стъкло в модел KGN36S71.

Линия ColorGlass сега предлага още по-врати плоска повърхност, която изглежда много елегантно. Моделът "стомана зад стъкло" KGN36S71 фронтове са направени изцяло от надраскване стомана, който се наслагва едно огледало. Това дава един много атрактивен външен вид. Контрол на този модел е поставен в горната лента на вратите вътре в единица. С други хладилници тази линия на електронния контролен панел с течнокристален дисплей е изграден зад стъклото на вратата на устройството. Това уникално решение се нарича Touch-Premium. С контролния панел можете да изберете да се чувствате функции като: Еко режим, ваканционни режим или бутилка с ретро.

Новата серия ще се предлагат за продажба в четири цвята. Освен класическото черно (KGN36S51) и атрактивен червен (KGN36S55) показва, елегантен цвят на бледо пясък (KGN36S56). Въпреки това, моделът е KGN36S71 "стомана зад стъкло" е в състояние да пише перфектно както в кухня в модерна и строг стил, както и тези, които съчетават живот и трапезария.